SILNÉ REČI

Galéria

STAND-UP COMEDY SHOW

DŇA 21.5.2019 o 19.00 hod.

SILNÉ REČI

Vystupujúci: Jakub Gulík, Simona, Martin Hatala, Gabo Žifčák

KOMIK JAKUB GULÍK

Jeden z najúspešnejších komikov, Považan, ktorý sa nezľakol medializácie po talentovej show a začal svoje videá uverejňovať na najväčšom video kanáli pod názvom – GulloShow. Povráva sa, že jeho videá sú liečivé. Okej, to tvrdí najmä on. Každopádne, rád si zachováva úroveň a nedokáže robiť humor pod nátlakom.

KOMIK SIMONA

Obyčajná prvomatka zo Severu, ktorá vychováva svoju ratolesť mužského pohlavia bez biopotravín. Vydatá exfeministka, dennodene snažiaca sa presvedčiť manžela, že aj on môže byť raz človekom. Nemá rada psy a ufrflaných dôchodcov, no zbožňuje smiech a politiku.

KOMIK MARTIN HATALA

Okrem toho, že si každý deň vymazáva škaredé maily, v ktorých mu ľudia neprávom nadávajú za zavedenie ypsilonu je Martin aj najodvážnejším šoférom na svete. Jazdí totiž po Bratislave na dvanásťročnej Thálii a s košickou značkou. Najprv kvôli tomu trpel depresiami, ale odkedy začal robiť standup, trpia už len jeho diváci. Svoju kariéru humoristu si vybudoval na tvrdení, že rozumie viac počítačom ako ženám.

KOMIK GABO ŽIFČÁK

Gabo okrem stand-up komika zastáva aj rolu hlavného predstaveného cirkvi Svedkov Liehovových a venuje sa teórii borovičky na videoportáli VJU. Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

VSTUPNÉ: 12,-

predpredaj: www.ticketportal.sk, www.kcdetva.sk, pokladňa: PO - PIA: 14.00 - 18.00 hod.


Dátum lokálnej premiéry: 21. máj 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

ZOSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.