HORÚCA SPRCHA

HORÚCA SPRCHA

"Šťastie je možné dosiahnuť medzi psom a mačkou, ale nie medzi mužom a ženou!"

HORÚCA SPRCHA

10.10.2018 o 19.00 hod.

DIVADLO KOMÉDIE

Fred Apke

HORÚCA SPRCHA

HORÚCA SPRCHA je divadelne efektná, textovo vybrúsená a tematicky vtipná komédia. Prináša humornú a zároveň pravdivú správu o inštitúcii manželstva. Divák sa z nej napríklad dozvie, čo si rozhodne netreba zabaliť do kufra na spoločnú cestu s manželkou; ale aj to, aké škodlivé je viesť dlhé telefonické rozhovory s milenkou... Prečo sa nepredstavovať hotelovému personálu vlastným menom a na čom je založená manželská selanka naivnej telefonistky a snaživého pyrotechnika.

Divák nájde trefné bonmoty a výstižné zobrazenie partnerských stereotypov v najobyčajnejších, ale aj najintímnejších situáciách. Nemecký dramatik Fred Apke s výnimočnou schopnosťou briskného pozorovateľa dokáže odkryť pred divákom mechanizmy vzťahovej hry medzi mužom a ženou. A čo dokáže diváka zaujať viac ako téma, s ktorou sa vo svojom živote stretáva takmer každý deň? Ak sú jeho problémy zobrazené s komediálnym nadhľadom, tak sa teší dvojnásobne. Bláznivý cirkus a peklo manželskej driny sa mení na komediálny kolotoč, ktorý je zdrojom jeho zábavy. Množstvo zábavných situácií, prekvapivých gagov, konverzačná ľahkosť aj situačná premenlivosť. A to všetko korunované vynikajúcimi hereckými výkonmi, garantujúcimi nezabudnuteľný divadelný zážitok.

Kvalitu celej inscenácie budú vtláčať brilantné hereckého výkony Zuzany Tlučkovej, Petra Kočiša, Marcela Ochránka alebo Přemka Boublíka, Kataríny Ivankovej, Thomasa Puskailera alebo Jakuba Lorencoviča.

Dĺžka podujatia: 150 minút
Dátum lokálnej premiéry: 10. október 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

ZOSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.