LETNÉ KINO ZA KLUBOM 2022

LETNÉ KINO ZA KLUBOM 2022

Pohoda, posedenie, drink a príjemné československé filmové hity

Letné kino za klubom

Pohoda, posedenie, drink a príjemné československé filmové hity

10.8. 2022, streda o 20.30 hod

HÁDKOVCI – premiéra novej komédie (CZ,SK), vstupné: 5,- €

Keď sa rodina zíde pokope, je to vždy radosť. Alebo nie? Vo vzduchu visí dedičstvo po dedkovi. Svojrázni príbuzní sa nikdy nezhodnú a vždy skončia pri tom, že sa pohádajú. Sú to totiž Hádkovci.

Hrajú: Sandra Nováková, Jakub Prachař, Jitka Čvančarová, Hynek Čermák, Ondřej Pavelka, Lucie Polišenská

11.8. 2022, štvrtok o 20.30 hod

V LETE TI POVIEM AKO SA MÁM - úspešná komédie (SK,CZ), vstupné: 4,- €

Film o priateľoch, ktorých snaženie smeruje k jedinému cieľu: „BYŤ ŠŤASTNÝ“. Komédia mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú už spolu so svojimi rodinami.

Hrajú: Tereza Kostková, Simona Babčáková, Ondřej Sokol, Martin Hofmann, Dana Rogoz, Andreea Vasile, Marián Miezga, Ján Koleník, Soňa Norisová, Pavel Bartos, Dominika Morávková-Zeleníková, Jaroslav Plesl, Petra Vajdová, Eva Pavlíková, Daniel Fischer, Zuzana Porubjaková, Anna Šišková

12.8. 2022, piatok o 20.30 hod

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2: DOBRO DOŠLI - najúspešnejšia komédia roku 2022 (SK), vstupné: 4.-€

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku.

Hrajú: Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Emília Vášáryová, Dagmar Havlová, Anna Kadeřávková, Nina Petrikovičová, Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Jiří Bartoška, Jozef Vajda, Marek Majeský, Petr Vaněk, Marco Bonini, Toni Gojanovic, Goran Bogdan, Marek Vašut, Daniel Fischer, Ondrej Kovaľ

15.8. 2022, pondelok o 20.30 hod

AFRIKA NA PIONIERI - dokument (SK), vstupné: 4,- €

Dobrodružná cesta slovenského cestovateľa Mareka Slobodníka naprieč Afrikou na legendárnom motocykli značky Pionier. Zažite nekonečný pocit slobody, ale aj náročné a nebezpečné situácie. Zamrznutou Európou až do Afriky, 45 stupňové peklo v Sudáne, nekonečné púšte s prázdnymi nádržami, tlačenie motoriek do vysokých hôr v Etiópii, nádherné pláže Mozambiku, ale aj nebezpečný boj so zákernou maláriou.

16.8. 2022, utorok o 20.30 hod

ZNÁMI NEZNÁMI – úspešná komédia (CZ,SK), vstupné: 4.-€

Sladko horká komédia o partii českých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v pražskom byte, aby oslávili príchod Nového roku. Poznajú sa už dlho a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu klasickej silvestrovskej oslavy, keby...

Hrajú: Táňa Pauhofová, Klára Issová, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Anna Kadeřávková, Sväťo Malachovský

17.8. 2022, streda o 20.30 hod

STRIEDAVKA - premiéra česko-slovenskej komédie (CZ,SK), vstupné: 5.-€

Česko-slovenská komédia s hviezdnym hereckým obsadením o radostiach a strastiach života po rozvode. Ako to dopadne, keď sa z malej rodiny stane veľká? Film sa s humorom a nadhľadom pozerá na fenomén striedavej starostlivosti.

Hrajú: Jitka Čvančarová, Martin Hofmann, Anna Polívková, Eva Holubová, Kristína Svarinská, Jiří Vyorálek, Halka Třešňáková.

V prípade nepriaznivého počasia bude premietanie uvedené vo veľkej sále DK A. Sládkoviča v kine Marína.

Areál letného kina bude sprístupnený už hodinu pred premietaním, príjemná muzika, občerstvenie počas premietania ako aj pred predstavením sa postará reštaurácia BAROCK.

Predpredaj vstupeniek:

pokladňa DK A. Sládkoviča PO-PI od 14.oo do 18.oo hod. + 2 hodiny pred premietaním

online: http://kinomarina.kcdetva.sk/

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2022
Dátum lokálnej premiéry: 17. august 2022
Dátum svetovej premiéry: 17. august 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

ZOSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.